we found love

Blåsigt som fasen ute! Har jobbat lite på IP idag. Monterat kökslådor och målat, de va kult. Sen har jag handlat och det ända jag kunde tänka på va ost. Köpte nachochips med ostsmak, bacon ost och ostbågar.. Mums, haha ! Nu sitter jag har, proppmätt och kollar på bonde söker fru.


slâinte

Vilken bra kväll/natt. Började med Breaking dawn, som förövrigt sög. Sen drog vi till Johannas mammas resturang och käkade thai mat, sjukt gott. Efter vi ätit tog vi tunnelbanan till Daam där vi hade bokat bord och fixat drinkpaket som en suprise till Saga Stannadedär till halv 12 ungefär. Efter det tog vi taxi till slakthuset där vi stannade till typ stägning. Coolaste klubben jag varit på, 3 olika dansgolv med barer där det spelades house, regeton och nått annat haha. Nu ligger jag här och ska snart sova. Ska upp tidigt imorgon. Bilder kommer.



Sleten chey !


25 November 2011

Det är drygt en månad kvar till julafton, längtar ! Men idag ska vi fira Saga. Börjar med Breaking dawn part 1. Sen ska vi äta middag och efter det blir et utgång. Vet inte om jag pallar vara ute så länge känner mig inte riktgit frisk. Men ett tag ska jag nog orka. Nu måste jag börja fixa mig. '


Städning och yoga

Har nu städat klart och även hunnit med lite nybörjar yoga. Jävlar i min låda va svårt det är, det är ju inte lättare för det är svårt att fokusera på vilka muskler man ska träna haha. Men ska ta och hoppa in i duschen en snabbis och sen kolla på en film eller något. ♥


King of laundry

Han inte tvätta så mycketpå grund av tekniska fel, mohah. Men har tvättat tre maskiner städat hall, kökoch toalett. Ska snart börja städa vardagsrummet. Peace



Snygg chey..


Segt

Ligger och kollar på Vakna med the voice och väntar på att första maskinen ska bli klar. Självklart är ju ena maskinen trasig så jag hinner nog inte tvätta så mycket... Men ska snart springa ner till tvättstugan . Peace



Just nu snygg och fräsh!


Things to do

Imorgon ska jag tvätta kl 7 och städa samt hinna umgås lite med bästa väninnan. På fredag ska jag på bio, äta middag ochut på krogen för att fira Saga. Dock vet jag inte hur det blir med krogen för min del. På lördag och söndag ska jag hjälpa pappa att kakla och fixa ett kök. Och ikväll ska jag hem till Saga och äta middag. Men nu ska jag ta och kolla på scrubs.

Nothing to do

Har varit vaken sen kl 6 och har nu ätit lite frukost. Går inte ett skit på tv såhär tidigt så jag ska snart ta en dusch. Idag så fyller Saga år också :D Näe nu ska jag hoppa in i duschen, Peace.



Grattis fina du ♥


Mys

Sitter och äter lite godis och ska snart sätta på en film.


Morning

Sitter och kollar på Greys och dricker en hemma gjord chailatte! Mycket  trevligt. Känner mig pigg och fräsch idag så jag tror att jag ska försöka göra lite yoga sen eller ta en promenad, hahah. Men först ska jag städa, det blev inte så mycket gjort igår..


Robin Hood

Har kollat på Robin Hood med Sussel Crowe, den va faktiskt riktigt bra. Värd att se helt klart. Men nu ska jag ta och städa mitt rum, det är bombnedslag som vanligt...


EMMA!

Om du ser detta kan du ju ta och svara på msn eller på sms, du är ju fan omöjlig att få tag på!


Sierra leone


Snart orkar jag inte längre

Har hostat och hostat i snart 3 veckor. Jag har inte kunnat simma eller motionera på 3 veckor, jag har sovit dåligt och nu har hostmedecinen slutat fungera. Nu är det fan dags att gå till läkaren så att jag kan få en riktigt hostmedecin så att jag kan börja träna igen. Men nu ska jag krypa ner i soffan med lite godis och kolla på film.




broken little bird

Ligger och kollar på scrubs och väntar på mat. Är uttråkad och hungrig och sugen på chips. Tror jag tar en tur till centrum lite senare, köpper lite gott och sen sätta på en film eller nått.


done and done

Det gick ganska fort att städa, bytte lakan, dammade av och dammsög. Blev inte mycket mer än så. Har även hunnit med en dusch. Men ska snart ta och börja göra mat. Hade tänkt mig en god korvstroganoff med ris. Måste bara torka håret först.


White rabbit

Håller på att städa mitt rum, förstår inte hur det kan bli så stökigt på en vecka. Det ligge grejer överallt, det är dammit, det luktar instängt. Usch och fy! Men ska dra fram dammsugaren och dammtrasor så nu ska det fan bli rent!


Promenad i kylan

Nu börjar det bli riktigt kyligt ute. Frost och is på de få vattenpölar som finns. Tog en promenad till macken för att få lite frisk luft. Men ska ta och hälla i mig lite hostmedecin och kolla på Criminal minds nu.


Que

Min piercing har börjat svullna upp... Inte roligt, men det är så cet är ibland. Den läcker aldrig helt. Men tror att jag ska ta fram lite glass och sätta på ett avsnitt av Vampier Diaries.



Båda är så jävla snygga !


Det är skilnad på att ha en kuk och va en kuk




You should blog about it

Har absolut inget att blogga om men Emma tvingar mig. Har legat hemma hela dagen och färlagt bilder. Men ska göra en kopp te nu.

Havreboll

Kollar på 2 och 1/2 män och äter havrebollar, har fan varit sugen i flera dagar nu. Men ska kolla klart på det och sen sätta på en film och myas till det lite, haha.

We're looking for something dumb to do


waterwörld

Har suttit och färlagt bilder med min syster i flera timmar och nu sitter jag och kollar på Waterwörld. Komentatorerna suger men annars är det ganska kul.



Run for your life




Det finns inga tillfälligheter

Sitter och kollar på kung fu panda med min syster. Ska snart äta middag och till efterrätt blir det pannacotta. Har aldrig gjort eller ätit det förut så jag hoppas att det blir bra. Men ska fortsätta kolla nu tills middagen är klar


Fars dag

Sitter och kollar på tv. Ska snart hoppain i dsuchen och sen ska jag slänga ihop någon vild kaka. Det är ju farsdag så jag tänkte baka något smaskigt. Sen måste jag slå in hans paket också. Men nu ska jag duscha.


Sexy and i know it

Sitter och kollar på family guy och skriver en önskelista. Det är ju liksom jul snart. Ikväll är det filmkväll som gäller eller aa blir nog idol, men det funkar ju också. Men ska fortsätta kolla på tv nu.


OM DITT LIV VAR EN FILM, VAD SKULLE SOUNDTRACKET VARA?

Såhär går det till:
1. Öppna dina låtar (iTunes, Spotefy, Media Player, iPod, etc)
2. Sätt den på blanda
3. Tryck på play
4. För varje fråga, skriv sången som spelas
5. För varje ny fråga, tryck på "next" knappen.
6. Ljug inte.


Öppning:  Maroon 5 - This Love
Vaknar upp:  Heart - Alone
Första dagen i skolan: Gavin DeGraw - Soldier
Förälskar sig: One Republic - Good Life
Slagsmål:   Bruno Mars - Marry you
Gör slut: Jessie J - Nobody's perfect
Bal: Gavin DeGraw - run every time
Livet: One Republic - Made for you
Nervsammanbrott: David Bowie - Heros
Åker bil: Rihanna - Man down
Tillbakablick: Kelly Clarkson - Since u been gone
Bröllop:  Mando diao - dance with somebody
Födsel av barn: The script - Breakeven
Avgörande strid:  Christina Aguilera - you lost me
Dödscen: Loreen - My heart is refusing me
Begravningssång: Cassius - I love you so
Eftertexterna: Lady gaga - you and I

It makes no sence....

Aha Shake




Parkhäng och blåbärsgodis

Va ute med Emma i någon timme, satt och snackade om allt och inget. Så skönt att bara kunna sitt och prata i flera timmar och tiden bara försvinner. På vägen hem gick vi in på ica och köpte te. När jag kom hem tog jag tag i disken och nu sitter jag med ett par mackor och kollar på Fråga Olle dokumentären.



Fina vän ♥


Red carpet EMA

 

 

 
      


1. Selena Gomez 2. Jessie J 3. Hayden Panatteri 4. Katy Perry 5. David Guetta 6. Justin Bieber 7. Bruno Mars


Soldier

Sitter och kollar slutet på run fat boy run. Har aldrig sett hela filmen, bara slutet ett antal gånger. Väntar på att Emma ska äta så att vi kan ta en promenad sen. Har varit hemma hela dagen och städat och bakat, behöver röra på mig lite.


Dream on

Lugn dag, va ute på promenad med Saga, Johanna och lilla Liam. Väntar på att mamma och pappa ska komma hem med glass och chokladsrössel, är så himla sugen. Men ska ta kolla på glee nu.


8 November 2011

Sitter och kollar på Lotta. Så jävla envis unge. Ska snart promenera till skolan och hämta min syster och  sen blir det film.


EMA

Ikväll är det EMA så det är tänkt att alla ska träffas hemma hos Saga och kolla på det tillsammans. Men först blir det käk och sen handla lite gott. Men ska ta och kolla på fear factor nu.


-

~Det är svårt att förstå hur fort tiden går. Saker förändras och när man väl inser hur fort tiden gått och finner sig på samma plats i livet, utan att ha uppnått något.~


Alla helgons dag

Man borde väll egentligen gå förbi och lämna en blomma, för att visa att man inte glömt och för att visa att man bryr sig.




Just a small town girl, livin' in a lonely world




dog days are over

Dooog days are over, the dog days are done. I vanlig ordning så är musiken på och jag väntar på att middagen ska bli klar. Ikväll är det idol på schemat så efter maten ska jag promenera till centrum och bunkra upp med massa gott.


you're thirsty, I'll be rain




All my secrets

I'm gona give all my secrets away... Sitter och kollar på halv åtta hos mig och lyssnar på music! Är helt fast för One republics låt Secrets, underbart sound. Ikväll är det fråga Olle dokumentären, loove it. Ska fokusera på tv:n nu.




Hon springer med tindrande ögon

Har ägnat hela dagen till att läsa bloggar och kollat på barnpogram. Inte min mest produktiva dag.. Ska ta en dusch nu.


Flickan och kråkan





3 November 2011

Ligger och kollar på Greys anatomy, mår bättre idag. Har fortfarande feber men huvudvärken är borta. Men ska fixa lite blåbärs te och en macka nu.

welcome to the mad house





ligger in för döden

Usch, mår föfärligt dåligt. Har feber, hostar och halsen värker. Ska ta en dusch och om jag inte mår bättre imorgon åker jag till läkaren, kan vara så att jag håller på att få lunginflamation....

RSS 2.0