Weeehoooooooo!

Min soffa har kommit!!!!! Ska hämta den i morgon med pappiraul! Soo, so happy. Annars då? Är ledig imorgon så ska chilla hos tandläkaren och såvidare! Ska även ha en fika date med hanna som elskar hestar. :D Vet ej när det ska hinnas med men who gives a fuck! Right!? Riiiiight!?
 

Small bump

 

rich men can't imagine poor

 

Shopping, shopping, shopping!

Har varit i farsta med mamma och systeryster idag. Shoppad lite fint bland annat en eyeliner, leggings och en hoodie :) Fick även en supersnygg jeansjacka av mamma idag. Kan det bara bli våååååår!? Typ nu! Har även spanat in två supersnygga klänningar som jag tänkte lägga vantarna på när jag har råd. En röd till julen och en grå till nyår! Vill. Köpa. Nu.
 
 
 
 

I need you to be mine


Dafuq did i just witness

 

Movie I want to watch you

Åååh jag vill så gärna gå och se Hobbit: En oväntad resa! Va år och dar sen jag va på bio och har längtat efter den här filmen ett tag nu. Meeeen jag är så jäkla fattig just nu, haha! Fuck... Sen är det ju inte riktigt så att jag vill dra med mig mamma på denna 2timmar och 50minuter långa film när jag veet att hon inte kommer gilla filmen, höhö.
 

Lyrics

Dj I know this song
Heart is torn in pieces
It's on the radio
Turn your pitch down low
I know I'm such a fool
Papercuts
I'm bleeding
Traded my heart and soul
for 18c gold

With a bullet through the heart I shot you down, shot you down

 

And I'm Feeling Good

 

Look at me I Just can't believe What they've done to me We could never get free

 

One day closer to death

Jag vill bara slänga datan i väggen. Har så mycket agretioner inom mig som måste komma ut. Går runt och är förbannad hela jävla dagarna! Det tar på krafterna... Jag måste flytta här ifrån, jag står inte ut längre.
 

It isn't easy for me to let it go, cause I've swallow every single word and. Every whisper, every sigh eats away at this heart of mine. And there is a hollow in me now

 
Calvin,Calvin, Calvin...

So i put my faith in something unknown

 

Fuck


Ed is a genius

 

a tornado flew around my room befor you came in

 

No church in the wild

 

To young, to dumb to realize that i should have bought you flowers

Andra advent idag. Bara två veckor kvar till julafton. Sitter och trycker i mig pepparkakor med brie och dricker glögg samtidigt som jag lyssnar på Bruno Mars. Perfekt avslut på veckan.
 

Locked out of heaven

 

Time

No one told you when to run, you missed the starting gun. And you run and run and run and run to catch up with the sun.But it's sinking, racing around, to come up behind you again

Saturday

http://mywonderlandandi.tumblr.com/

Are you waiting for someone or something to show you the way

 

We are just two lost souls swimming in a fish bowl

 

RSS 2.0