Nyår

Håller på att fixa mig, ögonfransar på plats, allt smink å plats, middag på plats. Hår och kläder kvar. Bäst jag sätter fart. Gott Nytt År !


Beslutsångest

Har ingen aning om vad jag ska ha på mig imorgon eller vad jag ska göra! Det är fan inte lätt alltså. Men något ska man väll kunna hitta på, det ända som är viktigt är att man inte är nykter sen brukar resten lösa sig självt.

Sparkels

har noppat brynen och målat klart mina naglar, funtar på att duscha men det känn onödigt. Tvättade håret igår plus att jag ändå kommer duscha imorgon så jag skiter i det. Ska istället ta och hoppa i min one piece och sätta på en film.


Skit dålig webcam bild men bättre blir det inte för tillfället


The glitters raining on me

Sitter och målar mina naglar med mitt egengjorda nagellack, imorgon är det nyår och jag har inga planer what so ever. Men har fixat lite alkohol i fall nått roligt dyker upp. Har även beställt hem en massa smyckesdelar. Både Jelena och Hanna fyller år nästa vecka och efter som att jag inte har någon jävla aning om vad jag ska köpa så tänkte jag göra lite smycken, tror jag hittat det perfekta att göra till båda. Frågan är bara om dom tycker det samma haha. Men ska måla klart naglarna och sen noppa mina ögonbryn.

Fredag 30 December

Sitter och kollar på Tinas nyår eller liknande på 4:an. Vaknade för ca 40 min sen och är uttråkad till tänderna. Men ska snart hoppa upp och städa. Så himla opepp på det men vafan, har man lovat så..


Trosdag 29 december

Sitter och kollar på simpson, har laddat upp med candy och läsk så snart ska jag sätta på en film och mysa ner mig i soffan. Under dagen har jag varit i farsta, shoppat lite. Sen barnvakt och gjort lite annat. Men nu blir det film.


Days befor christmas

Det har varit ett par fina dagar nu här innan jul. I onsdags hade jag och Emma liten minjul och bytte julklappar. I torsdags var det julstädning och knäck bak hemma hos Hanna och idag har jag spungit på stan och shoppat julklappar till mig själv, handlat julmat, haft minijul med Saga och spelat bingolotto. Ska ta och kolla på en film nu och sen ska jag sova. Bilder kommer.


Movie

Det va så fruktansvärt ointresant att städa så jag dammsög och skurade bara golvet. Mer orkade jag inte. Istället la jag mig i soffan och kollade klart på Sherlock Holmes. Den va jävligt seg första 30 minuterna men sen blev det bara bättre och bättre.

Så jävla bra


Wensday

Sitter och tittar på jamie olivers julmat eller nått, allting låter så himla gott! Men idag ska jag ta och städa mitt rum, om mina pengar har kommit in ska jag äta pizza med Saga och om Emma kan smita hemifrån en stund så ska jag få öppna julklappar. Det är vad jag kallar en bra dag, hahaha ! Men ska börja städa nu.



Och lite morgon humor, bara för att det passar så himla bra in på mig, haha!


20 December 2011

Har ägnat dagen till att inte göra någon ting. Nu sitter jag oc kollar på kär och galen + lyssnar på musik. Känner mig ganska trött så funderar på att gå och sova faktiskt. Men imorgon är det onsdag, då ska jag ta och julstäda rummet och sen måste jag prata med Emma om när vi kan ses och byta julklappar också :)


Cover


Winter

Nu har det äntligen kommit ganska mycket snö till stockholm! Jul känslan är på topp och det är bara några få dagar kvar till julafton. Idag har jag varit med Emma i farsta en snabbis, hon köpte en julklapp till sin mor och lite grejer till julgranen. I eftermiddag ska jag till hagsätra och kakla klart och måla andra halvan av taket. '


Dear Santa



Speciellt den fina svarta stickade tröjan skulle sitta väldigt fint just nu!


Hahaha



Weheartit.com


Snö

Snön faller här i förorten, tyvärr har det varit för varmt de senaste dagarna så den stannar inte kvar på marken utan blir slask dirrekt. Men sitter och tittar på musikhjälpen i vanlig ordning. Ska ta och göra en macka eller nått, börjar bli lite smått hungrig.


Svenskahjältar och musikhjälpen

Har koll at på svenska hjältar galan och tårarna bara rann. Att det finns så fanstastiska människor på denna planet. För tillfället sitter jag och kollar på musikhjälpen där dem aktionerar ut Michael Jacksons exemplar av platina plattan från thriller och den är redan uppe i över 200 000kr ! Helt sinnes sjukt. Men allting går ju till välgörande ändamål, för flickors rätt att gå i skolan. Men ska fortsätta kolla och sen ska jag sova.


Cans





16 December 2011

Har hängt med Emma i stan, postat julkort och hämtat min syster. Har även hunnit göra gratäng och sallad till middagen så nu är det bara fisken som ska bli klar. Men efter middagen ska jag ta och färga håret.


Marilyn?



Charlize Theron


Blue


OC

Sitter och kollar på OC och har tänt några lju. Har precis blivit klar med all städning. Kvart över fem ska jag åka till hagsätra och sätta dit bänkskivan med pappa och sen ska jag hem och ta en lång jävla dusch.



Musikhjälpen

Ligger och kollar på musikhjälpen på svt2 och äter frukost. Ska snart ta och städa och ikväll ska jag till hagsätra och fixa i köket.



Ååh så fint, hahah.


Princess of china




When i get you alone


Today

Idag har jag tänkt att använda sturre delen av min vakna tid till att städa mitt rum, grundligt. Ska tömma alla lådor och skåp, dammtorka överallt. Men ska torka håret och sen sätta igång.


13 December 2011








Lucia

Har bakat bullar med Emma hela dagen. Hon han inte smaka på dem för hon skulle iväg och kolla på lucia tåg men jag har ätit både en och två. Riktigt gott vart det. Men ska snart börja vandra mot Ellens skola och titta på deras lucia tåg.


12 December 2011

Imorgon är det lucia och jag ska fira det genom att baka saffranslängder med Emma och Saga och efter det ska jag till Ellens skola och kolla på deras lucia tåg. Men nu ska jag slänga upp fötterna på en palla och kolla på CSI. Efter det blir det sängen.


Fire away, fire away




Tattoos


Cold

Har varit med Emma i högdalen för att hon skulle hämta ut ett paket. Sen har vi ståt och snackat i någon timme. Vi har bland annat planerat bullbak till imorgon och på fredag ska vi till globen. Men nu ska jag ta och fixa lite lunch.


'Till i collapse




Leo


11 Descember 2011

Tredje advent idag. Två veckor kvar till julafton. Jag längtar verkligen! Pynta granen, uppesittar kväll, julskinka, kalle anka, massa godis. Men inte långt kvar nu. Idag har jag varit på hagsätra ip och fixat i köket. Det kommer nog bli bra när det är klart. Men nu ska jag ta och titta på copycat singers.




10 Descember 2011

Ligger och kollar på expedition julklapp. Bästa "julkalendern" någonsin, haha. Men ska snart ta och hälla upp lite godis och mysa ner mig framför den riktiga julkalendern och sen blir det film.


AVICII/GUETTA




Shower, Rain


clean

Har städat för fullt här hela eftermiddagen. Nu är det bara köket och mitt rum som är kvar. Sen blir det middag och efter det ska jag ta en lång skön dusch. Å så måste jag slå in min brors julklapp som kom idag.


for the first time

Vaknade nyss och ligger och lyssnar på julsånger, vilken stämning. Men skö öppna min julkalender och fixa lite frukost.


Ian Somerhald


7 November 2011

Ligger och kollar på tv. Ska snart ner till centrum och möta Saga. Sen ska jag köpa nudlar och kolla på vampire diaries. Men ska ta och klä på mig nu.


Same shit

Nacken är lite bättre men har en fruktansvärd huvudvärk. Ska dricka ett stort glas vatten och ta en ipren och hoppas på att det går över. Ska även ta och fixa lite "brunch" haha.


The



Älskar friggs te. Speciellt deras nya smak, Karibisk. En blandning av ananas, cocos och apelsin, Mums!


Happy endings



Så jävla bra, haha!


Keeping me busy

Har varit på hagsätra och målat lite och duschat. Sitter nu och kollar på Värstapojkväns akademin. Ska ta och fixa en kopp te och smörja in nacken med tigerbalsam.


Alex Pettefyr


Talk that talk

Kollar på Greys Anatomy och äter middag. Ska åka till Hagsätra snart och måla lite men fårta det lugn. *Nacken värker fortfarande.. Men ska ta och äta klart och ta och byta om.


Aaaj

Har vaknat upp med värsta nackspärren, oskönt. Men en bra grej är att den lilla snön som kom ligger fortfarande kvar på marken och det är ju trevligt. Men ska ta och äta lite frukost nu.'


Snow

Det har fallit lite snö på marken, hoppas på att det kommer massa snö innan jul! Får verkligen in den rätta jul stämmningen då :)




Dåliga mobilbilder men vad ska man göra..


Klappar

Har varit i stan halva dan och inhandlat dom sista julklapparna. Så nubehöver jag inte tänka på det längre. Men ska ta och traska ner till centrum för att köpanågot och äta, har intehunnit äta middag ännu så börjar bli lite småhungrig.



Snygg tjej...


Covergirl


Upptagen

Städar, tvättar och lyssnar på peppmusik. Bästa kombon. Har även hunnit måla lite i fiket idag, det börjar bli riktigt frächt nu. Men ska skynda ner till tvättstugan.


RSS 2.0