what dosen't kill u fucks u up mentally

Hade skrivit värsta saftiga inlägget sen råkade jag trycka på en knapp och allt försvann!? O_o Förbannat irriterande. Men samanfattningsvis då, jobb kanske, vem vet. Födelsedag, 7 dagar, middag på djinigis khan (Stavning?) Godis påse, dreggla, inte lämna rumet på hela helgen och så slutligen jag vill äta, jag vara hungrig.
 

If you were a cookie.... You'd be a whoreo

Sitter och gör nytta på "jobbet". Hahaha. Pallar inte med denna dagen vill bara åka hem och sova eller nått. Alla sitter och pimplar kaffe medans jag sitter här och leker seriös när jag igentligen är inne på 9gag och funsubstance istället. Hehe! På Lördag ska jag hem till Emma och fira henne så måst hitta något att köpa. Men ska väll ta och göra lite nytta denna dagen iaf.
 

I'm glad you came

Funderar på att städa mitt rum men det är så förbaskat tråkigt. Ska iväg till  ågesta om ca två timmar och promenera lite med mamma. Tror inte jag pallar jogga idag, träningsvärken i mina smalben är ett faktum. Men kan ju försöka. Näe ska ta och städa upp lite nu...
 

Ingen energi

Fan gick upp 10 i morse så att jag ska klara av att gå upp imorgon men lyckades somna om efter frukosten. Har ingen energi kvar i kroppen och känner mig helt slut. Va ute vid ågesta igår med pappa. Joggade en runda på 3,3 kilometer är ju lätt som en plätt tänkt jag. Men andra backen fick mig att gå in i väggen, haha. Kippade efter luft och benen värkte. Men lyckades ta mig runt på en inte allt för lång tid så det känndes ju bra. Ska ta co hgöra lite lunch och kolla på OS nu.
 
hehehehhehehehheheheh!

RSS 2.0