Gamla vanor

Har totalt fallit tillbaka i gamla vanor. Skiter i att träna, jag har inte orken. Äter skit, hela tiden. Känner mig vidrigare än någonsin och det tär på det ytte, pytte lilla självförtroende som finns kvar. Imorgon är det nya tag och ett nytt försök till att sluta med de dåliga vanorna. Kan inte trycka i min chips, godis, pizza, pommes och annat äckligt var och varannan dag.


Push it


Lovely day

Har inte gjort ett skit idag. Saga messterrade mig imorse så jag gick upp och åt frukost sen gick vi och la oss i gräset och solade, spela kort och lyssna på musik och jossan kom ett tag senare. Annars har jag varit rätt död.

Firade maddes 20års dag igår. Grillade i bandängen, käkade tårta, lyssnade på musik, drack och hade det allmänt trevligt. Vid 10-tiden drog vi in till stan och gick till Sommar. En riktigt schyst nattklubb faktiskt, massa barer, dansgolv och skönt folk. Stannade dock inte så länge. Va hemma vid halv ett ätandes på över kokta nudlar och läste klick. Men ska ta och hoppa in i duschen nu och smörja in mig med aloevera, har bränt mig lite på ryggen.


Jay Z & B


Katy, Rih, Lindsay


laa-dee-frickin-da




Some things to do before i die


OBSESSED


Är helt besatt av Florence + The Machine för tillfället. Så mycket bra musik och ingen låt är den andra lika och hennes röst är ju helt underbar. Bara måste älska!


Hair


Bad day

Kan inte längta mer till den 20:de än vad jag gör nu. Slippa min familj i 5 härliga veckor. Det spelar liksom ingen roll om jag bara sitter hemma själv och ruttnar men det ska bara bli så jävla skönt. Jag orkar inte med dem längre, dem går på mina nerver allt oftare. Annars då. Orkade inte gå upp ursängen överhuvudtaget imorse. Så sket fullständigt i det. Nu mår jag bara mentaltdåligt att jag inte gick ut och så har jag huvudvärk på det.... Nån som känner att dem vill byta liv ett tag?


So many songs we forgot to play


Studs


Right now


A little touch of heavenly lights

Har precis käkat frukost. Gick upp halv 9, drog på mig kläder och gick ut. Testade jogga lite idag igen. Gick bättre än senast men konditionen är långt ifrån toppen. Måste ta och förbättra det och öka tiden jag är ute och går. För när jag joggar och går blir det bara 30-35 min så måste hitta en längre sträcka. Men ska ta och sätta på mig lite kläder, torka håret och sen städa.


The big question


Inspiration

Älskar örhängena, Älskar armbanden och shortsen, älskar tattueringen och linnet, ÄLSKAR håret!


Quo fata trahunt retrahuntque sequamur

Har inte gjort så mycket idag. Sökte lite jobb. Käkade lunch och efter det däckade jag i soffan. Sov någon timme eller så sen sökta jag några fler jobb. Gjorde gräddstuvade linser, broccoli och falukorv till middag. Riktigt gott. Efter det har jag bara suttit inne på we heart it och kollat på bilder. Men ska ta och fixa nått kvälls fika nu, är sjukt sugen på fruktsallad.


The air is moving around me but i can't breathe


Rih'


Inte på topp idag

Känner mig hängig och frusen idag. Men kravlade mig ändå upp ur mn sköna säng och tog en 40 mins promenad. Det gav inte så mycket, kände bara att det aldrig tog slut. Men ska snart ta och göra lite lunch sen ska jag ta tag i lite saker och fixa och dona och sånt. Och. Haha. Men slänger upp nått inlägg senare.


How high can you go

Hur kan hon gå i dessa klackar?


.


Megan Fox


Snow white and the huntsman


Waaaant!


Monday

Ååh är så sugen på att beställa lite sommarkläder och några smyckes satser. Men det får vänta. Ligger och kollar på One Tree Hill och har lite ont i huvudet. Har inte gjort så mycket under dagen men ska börja göra lite middag om någon timme eller så.


Day in pic's


Söndag 13 Maj

Har precis ätit frukost. Väntar på att Emma sko åka hemm sen bär det av. Det blir en lång pw och kameran får följa med. Men ska fxa mig lite nu, slänga på min tränings kläderna och sen äre det bara vänta.


GaGa


everything is for sale


Rainy day

Har varit nere i skogen i två timmar och promenerat lite, knäppt några kort och lekt men syster. Nu sitter jag och smaskar på en ost och skink toast, sen ska jag ta och kolla på någon serie.


Lördag 12 Maj

Har precis ätit en sjukt sen frukost. 2 äggmackor med örtsalt. Ska ta och vila en stund sen ska jag ut och gå ett tag. Annars har jag inget planerat för dagen. Bara ta det lungt och kolla på nån serie.


Kramp

Försökt mig på att jogga lite idag. Konditionsmässigt går det bättre men fick kramp i smalbenen. Kanske mjölksyra men tycker det borde gått över isf? Men ska slänga upp fötterna i soffan och kolla på bb och sen blir det film.


Where have you been all mylife


Traning

Har precis målat min naglar igen... Tröttnar typ efter en timme, inte lätt. Men ska gå ut och gå innan middagen. Nu ska det tränas inför beach 2012. Det är ju snart dags. Så det är bara att slänga på sig träningskläderna och ge sig ut på en halvtimmes promenad.


.


No church in the wild


nytt

Headern ville inte riktigt funka så fixade en nöd header. Är inte helt nöjd men det får duga har ingen lust att göra något åt det just nu.

Torsdag 10 Maj

Har varit en hemsk dag. Har legat och vridit mig i sängen hela dagen och huvudet har bara dunkat. Men efter 20 liter vatten och ett antal ipren så känns det bättre. Har till och med orkat städa upp i mitt rum. Men ska ta och käka upp min apelsin!


Torsdag 3 Maj

Har precis kollat på Top model och ska snart börja städa. Är sjukt sugen på att göra en äppelpaj så det ska jag göra efter middagen. Men startade denna morgon med en härlig promenad i solen. Sjukt härligt väder de senaste dagarna. Men ska sätta igång med städningen!


the circus is in town.

Redan andra maj. Sjukt tiden bara rinner iväg. Hängde hemma hos Saga igår, satt på hennes baksida och solade. Hade hoppts på att gör det samma idag men är ju inte så kul att göra det själv så får väll vänta tills solen dyker upp på balkongen. Men iaf, Tog en promenade imorse men måste verkligen köpa allergipiller. Ögonen kliar, näsan rinner, nyser 150 gånger. Men ska gå ner till centrum och handla och förhoppningsvis få lite färg på vägen, haha!


RSS 2.0