Onsdag 21 Mars

Klockan är 19:13 och det är 13 grader ute. Man kan ju nästan tro att våren är här. Kunde inte vart en finare dag. Trotsade min förkylning och tog en promenad nere i skogen, det va riktigt skönt och varmt. Imorgon är det torsdag vilket innebär att jag måste städa men tror att jag smiter ut en stund om vi har samma väder som idag. Men nu ska jag kolla på nån serie. 


I could watch you for a lifetime

Har känt sån hopplöshet sen sommaren, känt att ingenting är rätt och bara känns fel. Jag önskar att jag hittar motivation, vilja och mod till att bli den person jag drömmer om att få vara.

Sitter förövrigt och lyssnar på en gammal benny benassi låt och mår helt okej. Har kollat det senaste avsnittet av skin och vart lite ledsen när jag insåg att det var det näst sista på denna säsong. Kan inte beskriva med ord hur mycket jag längtar till filmen om det nu kommer en film. Men ska sätta på Transformers: Dark Of The Moon och käka lite riskakor.




time runs slow

Nu är det inte länge kvar. Men tiden går så jäkla snabbt. Fram tills nu har tiden och dagarna bara rusat förbi men nu är det som att tiden står stilla. Men ska ta och fixa det sista och sen sätta mig framför tv:n och bara vänta. See yah on monday ♥


Watch it!


6 mars 2012

Ligger och kollar på the big bang theory. Har gjort en massa idag. Eller igentligen inte men va barnvakt till lilla Liam medans Johanna va och körde. Tog en promenad och han sov så sött i vagnen. När Johanna va klar gick vi till bandängen för att titta på djuren. Efter åkte vi till skanstull för att hämta lite rejer och sen mötte jag Saga i gullmarsplan. Mötte Emma för att låna hennes plånbok och sen har jag bara ätit ända sedan jag kom hem.

 


Bild 1. Liam som soverså sött ivagnen på vår promenad
Bild 2. Dagens outfit + glajer, skinjackan och halsduk, hehehe.
Bild 3. En bild som Emma la upp på sin blogg igår. Min min är ju otroligt ovärderlig.
 Jag dööööööör, Hahahahahahhahahahhahah!




2 days

Nu är det inte långt kvar. Bara två dagar och sen bär det av till irland.





Bilder lånade från google


Lördag 3 mars

Lång dag. Vaknad vid åtta. Låg i sängen till 09:30 innan jag rörde en fena. Slängde i mig lite frukost och åkte till farsta med Saga runt halv 11. Köpte lite förnödenheter så som strumpor och deo inför irland. Kan ju alltid vara bra att ha. Saga köpte också en del kul grejer. Sen åkte vi hem till henne. Hjälpte till att städa lite i hennes rum och sen åkte vi hit. Har kollat på tv, duschat och suttit framför datan. Inte mycket med andra ord. Ska snart äta lite middag.



Haha bästa!


Torsdag 1 Mars

Redan mars!? Tiden går så jäkla fort. I går va det super väder ute. Körde på skjorta och skinnjackan hela dagen! Inte lika härligt väder idag men det är + grader iallafall. Ska sätta igång med städningen och sen ska jag möta Saga för en promenad.


RSS 2.0