Hair and stuff

Har precis färgat mitt hår. Funderar på att gå till kiosken och handla något smaskigt till kvällen. Vill bara äta massa gott och kolla på någon bra film. Sen måste jag tänka ut något att äta också. Orkar inte laga något avancerat. Får bli typ korv och makaroner och lite grönsaker, hehe. Värsta lyx middagen. Men ska klä på mig och gå mot affären.
 
 
 

Gårdagen

Hade det lite stressigt igår. Drog till stanmed Emma vid 11 tiden. Köpte lite smått och gott bland annat nya högtalare till min dator. Dem överträffade mina förväntningar och var värda varenda krona. Sen köpte jag även lite annat smått och gott bland annat en hårfärg som jag planerar på att slänga i snart. Tog en snabb lunch på burger king och sen var det raka vägen hem. Städa, diska, duscha för att sedan möta Jossan, Hanna och Emma i centrum för att handla kvällens middag. Vi gjorde hemmagjord sushi, drack vin och hade allmänt trevligt. Jossan, Tove och Jonas kom förbi en stunde. När deandra drog ut slog jag mig ner i soffan med ett glas vam och kall, läste bloggar och kollade på Jerry Springer. Riktigt bra kväll faktiskt. Trevligt sällskap, god mat och mycket musik.
 
 

.

Sitter och kollar på barnpogram och trycker i mig en ohälsosam frukost bestående av lättsaltade chips och lakrits godis. Har slängt på två maskiner så ska snart ner och hänga upp all tvätt. Skulle egentligen gåt upp vid 7 men jag är inte riktgit smart så stälde klockan på 10 i 8 och va fast besluten om att den skulle ringa tio i sju. Men what evs'.
 

Böcker

Läste ut sista delen av hungerspelen idag. Det är dem bästa böckerna jag har läst i hela mitt liv! Suzanne Collins är nog den bä'sta författaren genom tiderna. Ska köpa trilogin i ett box set på engelska och läsa dem igen! Hahaha, värsta nörden men vad gör man inte. Plus att dem har så jäkla mycket snyggare om slag på den engelska versionen. Snyggt att ha i bokhyllan.
 

Förvirrad

Fan gick till centrum för att köpa mat. Korv och makaroner. Men fick även med mig en massaäpplen, melon, chips och lakritsgodi. Varför köpte jag äpplen? Nobody knows. Men ska ta och fixa lite käk börjar bli redigt hungrig.
 

Turn up the love

 

Sämst

Har sovit i 4 timmar i natt. Låg och lästa min bok till klockan två och efter det kunde jag inte somna så låg och lyssnade på musik på youtube. Vaknade vi 7 tiden men ansträngde mig för att försöka somna om men det gick inge vidare. Så gick upp vid 8 och tog en dusch. Men nu är jag så förbannat jävla trött. Har försökt sova några gånger men det går inte. Ska iallafall försöka städa upp lite här och sen måste jag åka och möta hon behöver bärhjälp så haha.
 

Onsdag 20 Juni

Redan slutet på juni! Tiden bara flyger förbi och inte fan känns det som att man hinner med ett skit. Inte för att det finns så mycket jag kan göra men går runt hela dagarna och är trött som fan. Men igår va jag iallafall och handlade med pappa. Han och Simon drar iväg tidigt imorgon bitti så då blir det ensamt i huset några veckor framöver. Har längtat så länge efter denna sommar. Ska snart ta och gör mat och fundera på att baka något till min bror efter som att det är hans födelsedag. Kanske ett par roadtripp muffins!? hehe. Men får se vad jag hittar på.
 

mobilblogg

Ligger i sängen och kollar på transformers. Testar att mobilblogga lite för att se om det funkar. Men ska sova snart så skriver mer imorgon.


Matkoma

Usch, har ätit aldeles för mycket. Mår riktigt illa nu. Men har hängt med Emma heladagen. Tillslut fick vi bukt på det där med personligt brev. Nu ska jag bara skriva ett brev till en kurs och hoppas på att jag kommer in. Men har typ fått in känslan för det nu.


Bildbomb fårn Summerburst



Äntligen fått lite bilder från Emma!

Uttråkad

Har försökt att vara produktiv men har inte fungerat så bra. Har spelat spel på mobilen, kollat på klipp på youtube, läst bloggar och varit allmänt ointreserad som jag brukar bli. Personligt brev är det värsta som finns och när det gäller att skriva ett till ett företag jag inte är intreserad av att jobba hos utan på tvingad en tid att komma på rekryteringgsträff känns det bara ännu svårare att komma på något att skriva.

Monday morning

Kollar på sommarlovs morgon och funderar på att äta frukost. Men först ska jag ta och röja upp i mitt rum lite granna. Sen måste jag vänta på att Emma tar sig upp så att vi kan fixa pb till imorgon och sånt skit som jag inte riktigt orkar bry mig om just nu. Men frukost, typ nu!


To do


Press play, fast forward


You blocked me on facebook now you're going to die

Är helt seg och slö denna dag. Har regnat i princip ända sedan jag vaknade men nu verkar det ha lugnat ner sig lite. Mamma och syster åkte till mormor och morfar i morse och på torsdag åker pappa och simon. Då är jag ensam hemma i 5 veckor, Ska bli så sjukt skönt. Men ska ta och äta lite jordugbbar nu och sen gå och köpa shampo och balsam.

Hahaha, dör lite!


You want me down on earth but i am up in space


speechless

Går dagen va sååå grym! Icona Pop, Nicky Romero, Alesso, Awxell och så klart den största av dem alla Tiësto! Båda Axwell och Tiësto bjöd på grymt bra framträdanden och spelade så sjukt bra musik. Ville att det aldrig skulle ta slut. Enda minus är att min mobil dog så har bara ett fåtal bilder på båda Axwell och Tiësto men Emma fick en del bra så hon ska föra över dem till mig senare.  


Summerburst!

Om typ två timmar så öppnas portarna till summerburst! Är så jäkla taggad och det ska bli kul som fan. Men har iallafall precis duschat. Ska börja fixa håret, ta något att äta och hoppas att det inte börjar regn, hehe.



Från förra årets sommerburst!



As Long As You Love Me


Chris And Liam Hemsworth

 

Dem måste ju vara hollywoods, näe världens snyggaste bröder? Bara måste älska!


Benny Benassi Ft. Gary Go = ♥




Panik

Läste ut hungerspelen del 1 igår. Har inte vågat mig på att böra läsa tvåan. Är kluven och vet inte om det blir som jag vill att det ska bli, hahaha! Men sysselsätter mig med annat för att inte börja panikläsa del två. Har städat lägenheten, tog en dusch men tydligen skulle vattnet stängas av under dagen och efter som jag är oengagerad och inte riktigt lägger märke till lappar i porten så stog jag där och han precis skölja ur shampot innan vattnet tog slut. Men nu har det kommit tillbaka så slängde i den lilla färg som fans kvar av min dipdye i håret. Det har aldrig riktigt blivit den färg jag velat att de ska bli men nu är det mer gul/oranget/rött/brunt och inte specieellt snyggt. Så ska försöka få lite färg i det iallafall. Måste ändå köpa ny färg kanske ska testa typ grönt eller blått eller eldrött? Vem vet. Men ska skölja håret nu och sen ska jag våga mig på att läsa Fatta eld.


Onsdag

Har hängt med Emma i stan hela dagen. Emma har shoppat lite grejer men själv köpte jag bara ett nytt nagellack. Är sjukt sugen på att läsa min bok men har inte många sidor kvar och det är ju så sjukt jävla bra och jag vill inte att det ska ta slut, Iiih! Får nästan lite ångest. Men ska ta och fixa något att äta efter som ingen är hemma.


Skins


Sommar = Böcker

Har införskaffat lite nya böcker. Har snart läst ut hungerspelen så va i farsta och köpte lite nya böcker. Köpte del två och 3 av hungerspels trillogin, Fatta eld och Revolt, samt champangeflickan. Älskar att läsa under sommaren. Bara läsa vart man vill när man vill. Få dröma sig bort ett tag.


Tiësto på freeeeeedag!

På frdag är det summerburst och tiësto som gäller. Ska bli så jäkla kult! Va inne i stan med Emma idag och shopade lite nytt att ha på mig. Fick med mig en klänning, den på bilden neadn. Ett par skor, en tygpåse från monki och lite annat nödvändigt. Men ska ta och poppa lite popcorn och läsa ett tag. Är helt inne i hungergames boken att det inte är sant.


 


Hyper Crush



Yeah let's fucking rage!

Eargasm!


She belongs sommwhere else, Where pain isn't hope


Are you not the slightest bit confused


RSS 2.0