Tradera

Underbar dag. Har hunnit med en massa. Började dagen med en promenad med Emma. Satte oss nere vid ängen och drack varm oboy och snackade. Sen gick vi hem till mig, plockade fram lite grejer och hon fick kolla in mitt nya rum. Sen gick vi hem till henne för att packa en massa paket som hon skulle skicka iväg. Så åkte vi till högdalen, skickade paketen och köpte lite gott inne på ica. Åkte tillbaka hit tog massa kort på grejer som ska säljas. Sen blev det ytterligare en promenad med fatma, middag och nu har de senaste timmarna gått åt till att ta kort på det som vi inte han tidigare, skapa ett konto och börja lägga upp anonserna. Han bara lägga upp sex idag så imoron ska jag lägga upp resten. Ska även in till stan imorgon för att köpa mina skor! Är så himla lycklig. Men ska kolla lite på tv och sen blir det sängen.


Hehehe.


Jane doe

Är klar! Fan blev sjukt snyggt men det är så tomt, har tagit bort två skåp och en hylla så det ser lite naket ut men jag gillar det. Har varit underbart väder ute och jag blev fett sugenpå att ta en promenad i skogen med lite varm oboy eller nått, får se hur vädret blir imorgon. Men nu ska jag hoppa in i dushcen.

 
 

Såhär ser mitt rum ut nu!


tweat tweat

Snart klar, fett skönt. Har möblerat om hela rummet och städat nästan överallt när jag ändå håller på liksom. Nu måste jag bara rensa i garderoben så att jag får plats med allt som inte får plats i mitt rum.

new

Sitter och funderar på ommöblering. Ska flytta runt lite på saker och ting, ska även fixa utrymme i garderoben så att det får plats md mina saker. Men det får bli imorgon.

Part 2

 
 
 
 
 


One pill makes you larger and one pill makes you smal and the one that mother gives you don't do anything at all


Bangarang



Skrillex - Summit ft. Ellie Goulding


No

Sitter och tittar på tunnelbanan på 5:an är väll inte sådär jätteintresant ska ta och skära upp några appelsinklyftor och titta på en film.


Pain

Sitter och kollar på how i meet your mother och har menssmärtor. Ska snart gå och möta saga och sen ska jag göra broccoli mos, så jäääävla gott. Och efter det ska jag hinna med en dushc och fila mina naglar lite granna plus noppa ögonbrynen.



My feeling right now...


Bucketlist

 
 
 
 
 

Pic's från weheartit


Onsdag 25 Januari

Har hållt i gång enda sen imorse, har städat mitt rum, rensat avloppet i badrummet och nu håller jag på att städa reseten av lägenheten. Tog även en tur till centrum med Emma för att köpa lunch. Men nu ska jag fortsätta städa.



Och en bild som inte har någonting med något att göra :)


Nattlig musik



Genialiskt mästerverk ! Lykke Li - I Follow Rivers ♥


Maniac

Han kolla klart hela seson 4 av true blood. Det slutade väldigt spännande och hela sesongen va riktigt bra. Har suttit och letat upp vart man kan köpa present till johanna men nu tror jag att jag vet vart det ligger så ska dit på fredag. Så exiting, vet inte riktigt hur hon kommer reagera! Men ska ta och lägga mig snart, håller på att somna sittandes.




Wok and true blood

Har börjat kolla på sesong 4 av true blood, riktigt snpåännande även om det har gått lite över styr så att säga haha. Men ska ta och göra lite lunch, tror att det ligger en halvpåse wokgrönsaker i frysen så får ta och svänga ihop någon smaskig sås till det.



Slänger in en bild från min och Emmas vinter promenade för någon vecka sedan.


Inspo

Läste precis Emmas blogg och hon hade gjort en bild-lista med saker hon ska göra innan hon dör så jag tänkte kontra med en likadan fast med vad jag tycker ofc. Så sitter inne på olika hemsidor och letar bilder. Men snart ska jag ta och kolla på guldbagge galan och sen blir det popcorn och sesong 4 av true blood!  


Måndag

Sitter och äter en något sen lunch och kollar på reprisen av P3 guldgalan. Ska snart ta en snabb dusch och vid tre tiden ska jag gå och hämta min syster från skolan.


Söndag 22 Januari

Kollar på khloe och kortney i miami och funderar på att fixa mina naglar. Dom växer och växer men känner att jag vill ha kortare naglar. Så ska ta och fila ner dem. Först ska jag äta lite lunch, håller på att dö av hunger haha.


Sunday morning

Ligger i sängen  och kollar runt på lite bloggar, fast folk uppdaterar oftast inte så tidigt på söndag. Det har snöat hela natten så nu ligger det ett vitt snötäcke över stockholm och för frösta gången känns det dom vinter. Men ska ta en dusch nu får se vad man hittar på sen.



Snön bara öste ner


Finaly

Ååh, har äntligen lyckats föra över alla bilder från min telefon till datan. Förvisso har jag ett antal dubletter och trippleter men vad gör det. Nu ska jag springa och möta Saga skriver senare. Ciao


Saturday

Sitter och kollar på någon reallity serie på trean och skriver en inköpslista till kvällens middag. Tacos, mmmmhmm! Haha. Men ska ta och städa upp lite här i mitt rum och sen kolla på film. Orkar inte göra mycket mer denna dag.


Purple for friday





Leave some morphine at my door




OHMFG

Sitter och kollar på the voice. Alltså middagen, säger bara oh my god så gott det va. Grönsakerna var helt underbara och kycklingen alltså. Helt fantastiskt. Älskar när man testar nya recept som verkligen faller en i smaken. Men ska snart gå och möta Saga och sen blir det film.


kokoskyckling

Håller på att laga middag, det ska bli kokoskyckling med morötter, purjolök och råris. Gaah, vill ha nu. Men ska ta och vänta på att det ska bli klart och ikväll blir det film och snacks.




Antidote

Tja! Kom hem för ca 20 min sen. Har hängt med Johanna och Liam. Gick upp vid 8 för att följa med Johanna och titta på en lägenhet, den var riktigt fräsh och nyrenoverad. Hoppas på att hon får den. Sen har vi suttit hemma hos henne och lekt lite med Liam, spelat Wii och kollat recept på tårtor och annat som ska bakas till hennes födelsedag. Men nu ska jag ta en dusch, mitt hår är så himla risigt.



GaGa


write

Sitter i min one pice, kollar på alla världens reklam och skriver en massa nonsens. Det är nog det jag saknar mest med skolan, att få skriva. Jag älskade att skriva förut och kunde sitta och skriva massa ord bara i flera timmar.


Let's just stay in the moment, smoke some weed, drink some wine. Reminisce, talk some shit, forever young is in your mind.

Har spenderat hela dagen till att städa och lyssna på musik. Här om dagen hittade jag ett cd fodral med en massa gamla brända skivor i. Mest svenkhiphop från frizon men även en del PA låtar och annat. Så har lyssnat på det och förundrats över hur man kan komma ihåg alla texter efter så lång tid. Men ska ta en välförtjänt dusch nu och sen blir det middag.


Torsdag 19 Januari

Sitter och kollar på Greys anatomy och letar efter bra filmer man kan se. Men det känns som att jag sett allt som är värt att se. Ska ta och 'slänga ihop en snabb frukos och sen måste jag börja städa.


Movie night

De senaste nätterna har jag legat och kollat på alla fem sesonger av skins men nu har jag kollat slut på alla sesonger så inför ikväll har jag laddat upp med en massa filmer istället. Men tror jag ska ta en dusch och poppa lite popcorn och sen mysa ner mig framför en fim.




Htc gör mig galen

Jag är så trött på htc sync som inte funkar att ladda ner och en skit telefon som inte kan föra över bilder till datan utan sync ! Vad finns det då för mening med att ha en kamera på telefonen... Men orkar inte försöka längre. Men under dagen har jag hunnit göra en del. Bäddat rent sängarna, gjort gi choklad till mamma, färgat mitt hår och snart ska jag börja med chili con carnen.


nu känns det rätt

Har laddat ner en ny design, en snygg design. Så nu känns det lite bättre att blogga. Bara lite små saker som ska fixas och sen är jag igång som vanligt igen.

5 Januari 2012

lång dag idag. Gick upp vid 07:30 för då skulle mamma iväg och jag var tvungen att passa Ellen efter som att hon är sjuk. Låg i soffan och kollade på barnpogram till 11 och höll på att dö av trötthet. Men efter 11 tog vi oss i kragen och gick till centrum för att köpa lunch och glass. Efter lunchen fick hon feber då jag bäddade ner henne i sängen så fick hon ligga där och kolla på film medans jag städade. Runt 4 åkte jag och Saga hem till Hanna där det bjöds på mat och diverse godsaker. Hon fick mycket fina presenter och jag hoppas hon blev nöjd med min, hihi. Men nu sitter jag och kollar slutet på cast away och äter chips, blir snart sängen för imorgon är det partaj hemma hos Jelena som gäller :)



Så avslutar vi med en otroligt snygg bild på mig ! HA.HA.


crazy day

Vaknade runt 10 och tog en dusch. Väntade på att klockan skulle bli två så att vi kunde åka iväg. Men väll framme vid globen börjar Ellen få ont i magen men vi köper svindyr popcorn och sätter oss för att kolla på disney on ice. Till slut får hon så ont i magen att vi måste gå, stackarn. Hann bara med att se första 40 minuterna. Men pappa hämtade oss igloben och när jag kom hem gjorde jag klart både present till Hanna och Jelena, så nu är allt inslaget och klart. Imorgon ska jag vara barnvakt hela dagen, städa och sen ska jag hem till Hanna.


3 Januari 2012

Andra inlägget för i år. Ett nytt år, nya tag. Har spenderat dagarna efter nyår i min one piece och ätit diverse onyttiga sakerna. Men imorgon blir det till att rycka sig i kragen. Ska nämligen gå på disney on ice med min syster. Sen hoppas jag på att det dimper ner ett paket i minbrevlåda så att jag kan göra klart två födelsedagspresenter. Känns lagom bra att inslagningen är ordnad men att själva innehållet inte är klart. Sen på torsdag fyller hanna år så då blir det förmodligen hem till henne för att överlämna presenter och gratta och på fredag ska jelena firas. En hel del roligt att se fram emot med andra ord. Men nu ska jag kolla på film.


Happy New Year


RSS 2.0